Dr. Clauder's supplementen

Huid en haar

Het voedingssupplement van Dr. Clauder zorgt voor glanzende vacht en een gezonde huid. De bontjas van de honden is niet alleen een van de meest opvallende visuele kenmerken van de viervoetige vrienden, er zijn ook waardevolle aanwijzingen voor de gezondheid van de hond. Glanzende en sterke vacht laat zien dat de hond geen last heeft van tekorten of ziektes. Om ervoor te zorgen dat de vacht altijd goed verzorgd wordt, vindt u hier een overzicht om u optimaal aan te passen aan de verschillende behoeften van uw hond.


Gastro-intestinaal

Een sterk immuunsysteem biedt de beste bescherming tegen ziekten - dit is bekend. Wat voor ons mensen geldt, is niet anders bij onze viervoeters.

Onze honden komen dagelijks in aanraking met ziektekiemen, bacteriën en virussen. Ze zijn nieuwsgierig en het gebeurde al snel dat de hond tijdens de wandeling iets at wat niet voor zijn buik bedoeld was. In het beste geval hebben deze contacten geen gevolgen, aangezien het lichaamseigen verdedigingssysteem van onze trouwe viervoeters de schadelijke ziektekiemen registreert en bestrijdt. Onze trouwe viervoeters reageren echter vaak met diarree, braken, lethargie of verlies van eetlust als ze niets krijgen of een infectie de maag belast. Als de symptomen langer dan 24 uur aanhouden, wordt advies van een dierenarts aanbevolen.

Puppy's, vooral oudere of zieke honden, hebben vaak een zwakker immuunsysteem en kunnen zich nauwelijks verdedigen tegen dergelijke invloeden. We kunnen onze favorieten actief ondersteunen bij het opbouwen van het immuunsysteem van het lichaam. Zelfs bij gezonde honden helpt het versterken van het immuunsysteem om mogelijke ziekten zo goed mogelijk te voorkomen.


Gewrichten en botten

Als een jonge hond ... Deze beschrijving staat voor behendigheid en levensvreugde. Om ervoor te zorgen dat dit zelfs op gevorderde leeftijd voor onze trouwe viervoeters geldt, is het de moeite waard om vroegtijdig preventieve maatregelen te nemen en onze pelsneuzen te voorzien van de best mogelijke aanvullende voeding. Profylactische ondersteuning van gewrichten is aan te raden, vooral voor grote rassen. Maar zelfs als de hond al tekenen van ongemak vertoont als gevolg van een verlammende gang, gevoeligheid voor pijn of zelfs zwelling en gewrichtsstijfheid, kan de helende kracht van de natuur bijdragen aan verlichting.


Verfijnd zoeken